MARA VAN DER ZEE

Paraveterinair

Mara van der Zee Dierenkliniek De Polder Maassluis

Mijn naam is Mara van der Zee, ik woon al mijn hele leven in ‘s-Gravenzande.

Ik ben sinds juni 2023 werkzaam in Dierenkliniek de Polder en Dierenkliniek Maassluis. Hiervoor heb ik er al eens stage gelopen in mijn eerste jaar. Meteen wist ik dat ik hier mijn eindstage wilde doen en gelukkig kon ik hier terecht.

Al mijn hele leven vind ik dieren leuk. Toen ik moest gaan nadenken over wat ik wilde gaan doen was dat al snel duidelijk. Ik wilde graag dieren helpen, hierbij is paraveterinair dierenartsassistente de juiste opleiding, deze ben ik gaan volgen op het MBO Maasland. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt en in deze praktijk aan de slag ben gegaan!

U zult mij meerdere dagen in de klinieken tegenkomen. Tot dan!