Trimsalon Kam & Schaar

 trimsalon dierenkliniek Maassluis De Polder

De gezondheid van een hond of kat wordt weerspiegeld in de huid en vacht. Vachtverzorging is hierin een belangrijk onderdeel.

U kunt uw hond of kat vakkundig laten wassen of trimmen in de trimsalon bij dierenkliniek de Polder.

Bij dierenkliniek ‘De Polder’ is onze trimsalon gevestigd. U kunt hier terecht voor alles wat met de vachtverzorging van uw huisdier te maken heeft: uw hond kan door ons (ras-specifiek) getrimd worden. Ook kan uw hond of kat terecht voor een verfrissende wasbeurt of een intensieve borstelbeurt.

Elke gevonden afwijking wordt direct door de trimsters aan u en aan de dierenarts gerapporteerd waarna een snelle adequate behandeling in onze kliniek mogelijk is.

Wij nemen voor elk dier ruim de tijd en we besteden veel aandacht aan het welbehagen van uw hond of kat zodat een wasbeurt, borstelbeurt of trimbehandeling een prettige ervaring is. Zo zal uw lieveling een volgende keer met veel plezier bij ons binnenwandelen!

Puppy trim

Een puppy leert erg veel van de indrukken die hij of zij de eerste maanden van het leven meemaakt. Het vertrouwd maken van een pup bij de dierenarts en trimsalon is een belangrijk onderdeel in de opvoeding. Iedere pup vanaf 12 weken leeftijd is welkom. Vanaf een leeftijd van 6 maanden is de hond in de meeste gevallen geen pup meer en komt dan in aanmerking voor een normale trimbeurt.

De puppy trim behandelingen duren gemiddeld een half uurtje. Wij laten uw pup spelenderwijs kennis maken met alle facetten van een trimbehandeling, zodat op latere leeftijd bij de echte eerste trimbehandeling uw hond gewend is en geen stress heeft.

Ontwollen en ontklitten van langharige kattenvachten is ook een veelvoorkomende werkzaamheid in onze salon. Natuurlijk verlaten ook de rasloze vriendjes met een mooi of praktisch kapsel onze trimsalon. Wij geven u graag een vrijblijvend advies en prijsopgave.

De door ons gebruikte professionele huid- en vachtverzorging producten zijn verkrijgbaar in onze shopafdeling.

Kwartellaan 44

3145 AL Maassluis

gratis parkeren

Maak telefonisch een afspraak

 

T: 010-5921978

maandag tot en met vrijdag

09.00 – 17.00 uur