Dierenartsen A.C. Stolp, S.R. Jansen & M. van Zuijlen-Jansen

Trimsalon Kam & Schaar

De gezondheid van een hond of kat wordt weerspiegeld in de huid en vacht. Vachtverzorging is hierin een belangrijk onderdeel.

U kunt uw hond of kat vakkundig laten wassen of trimmen in de trimsalon bij dierenkliniek de Polder.

Kwartellaan 44
3145 AL Maassluis
gratis parkeren
T: 010-5921978
maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

Placeholder Picture

Bij de kliniek is onze gloednieuwe trimsalon gevestigd. U kunt hier terecht voor alles wat met de vachtverzorging van uw huisdier te maken heeft: uw hond kan door ons (ras-specifiek) getrimd worden. Ook kan uw hond of kat terecht voor een verfrissende wasbeurt of een intensieve borstelbeurt.
Elke gevonden afwijking wordt direct door de trimsters aan u en aan de dierenarts gerapporteerd waarna een snelle adequate behandeling in onze kliniek mogelijk is. 

Wij nemen voor elk dier ruim de tijd en we besteden veel aandacht aan het welbehagen van uw hond of kat zodat een wasbeurt, borstelbeurt of trimbehandeling een prettige ervaring is. Zo zal uw lieveling een volgende keer met veel plezier bij ons binnenwandelen!

trimsalon kam en schaar
Puppy trim

Een puppy leert erg veel van de indrukken die hij of zij de eerste maanden van het leven meemaakt. Het vertrouwd maken van een pup bij de dierenarts en trimsalon is een belangrijk onderdeel in de opvoeding. Iedere pup vanaf 12 weken leeftijd is welkom. Vanaf een leeftijd van 6 maanden is de hond in de meeste gevallen geen pup meer en komt dan in aanmerking voor een normale trimbeurt. De puppy trim behandelingen duren gemiddeld een half uurtje. Wij laten uw pup spelenderwijs kennis maken met alle facetten van een trimbehandeling, zodat op latere leeftijd bij de echte eerste trimbehandeling uw hond gewend is en geen stress heeft. Na de behandeling geven wij u een borstel/kam en trimschema advies.

trimsalon kam en schaar
Specialisaties

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in labradoodles en het met de hand plukken van ruwharige vachten. Ontwollen en ontklitten van langharige katten vachten is ook een veelvoorkomende werkzaamheid in onze salon. Natuurlijk verlaten ook de rasloze vriendjes met een mooi of praktisch kapsel onze trimsalon. Wij geven u graag een vrijblijvend advies en prijsopgave

De door ons gebruikte professionele huid- en vachtverzorging producten zijn verkrijgbaar in onze shopafdeling.

Placeholder Picture