Dierenartsen A.C. Stolp, S.R. Jansen & M. van Zuijlen-Jansen

Placeholder Picture

Ons Team

terug naar het team

Mijn naam is Puck.

Placeholder Picture

Ik woon én werk in dierenkliniek de Polder. Jaren geleden ben ik na een zwerftocht in de kattenopvang van assistente Wil terecht gekomen. Ik had grote problemen met plassen (ahum) en voelde mij erg beroerd. In dierenkliniek de Polder werd ik fantastisch geholpen door dokter Stolp. Er bleek daar een vacature te zijn voor de functie van kliniekkat na het overlijden (op 19-jarige leeftijd) van mijn voorgangster Lizzy. Ik hoefde niet eens te solliciteren: zo enthousiast waren Wil en dokter Stolp over hoe lief ik kopjes geef en hoe hard ik kan miauwen.

Dierenkliniek de Polder is mijn luilekkerland: ik krijg allerlei smaken blaasgruisdieet te eten. Mijn werk bestaat eruit buiten op de Kwartellaan of in de wachtkamer de dieren en hun baasjes te verwelkomen.

Ik lig graag op de balie. Hiervandaan kan ik het komen en gaan goed in de gaten te houden. Ook ga ik graag in de wachtkamer bij de mensen op schoot liggen. Sinds kort heb ik gezelschap gekregen van trimsalonkat Sasja. Met haar ben ik in overleg over wie hier in de Polder nou de directeur is. U kunt vast wel raden wat daarin mijn standpunt is…

Puck is op 8 augustus 2018 helaas overleden

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

terug naar het team