Dierenartsen A.C. Stolp, S.R. Jansen & M. van Zuijlen-Jansen

Placeholder Picture

Ons Team

terug naar het team

Ik ben dierenarts Marjolein van Zuijlen-Jansen. Ik ben in 2002 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Ik heb sindsdien in verschillende (spoed)klinieken voor gezelschapsdieren gewerkt en ben in 2015 begonnen bij dierenkliniek de Polder en dierenkliniek Maassluis, waar mijn man, Bas Jansen, al sinds 2006 werkt.

Marjolein van Zuijlen-Jansen

Ik heb het hier erg naar mijn zin. We hebben een leuk team op de klinieken en met elkaar zorgen we dat dier en eigenaar goed geholpen worden. Op de spreekuren komen alle soorten dieren: puppies of kittens voor de gezondheidscontrole, een hond die mank loopt of een konijntje dat niet wil eten. Dit maakt het werk erg gevarieerd.

Mijn speciale interesses liggen bij chirurgie en spoedpatiënten. Deze interesse voor spoedpatiënten komt omdat ik ook werk op de spoeddienst van Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden. Dit doe ik naast mijn baan in de dierenartsenpraktijk in Maassluis.

Behalve dat Bas en ik samen werken, delen we ook een huis en hebben samen een zoon, Benjamin.
Thuis hebben we natuurlijk ook dieren: twee katten genaamd Karel en Garfield en een hamster Puk. Ik ben van huis uit een katten liefhebber. We hebben eigenlijk altijd katten gehad toen ik opgroeide en dat is sindsdien zo gebleven. Het leuke aan katten vind ik hun eigenwijsheid en het intens kunnen genieten in het moment. Daar kunnen wij een voorbeeld aan nemen! Door Yoga te doen, probeer ik mij dat ook een beetje eigen te maken.

Tot ziens, in de praktijk!


Marjolein van Zuijlen-Jansen
Marjolein van Zuijlen-Jansen

terug naar het team