SUZANNE BAAUW

paraveterinair

Ik ben Suzanne Baauw en ben sinds december 2007 werkzaam in dierenkliniek de Polder, als paraveterinair Dierenarts assistent.

Geboren in 1984 met een grote liefde voor dieren, en al snel werd duidelijk dat ik van mijn liefde voor dieren mijn beroep zou maken. 

Na mijn lagere schooltijd ben ik dan ook doorgestroomd naar het “Holland College”, waar ik na het behalen van mijn VMBO diploma door ben gegaan naar de opleiding dierenverzorging. Na lang leren en veel stages lopen behaalde ik mijn diploma. Toen kon ik eindelijk de opleiding volgen tot paraveterinair dierenarts assistent. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken in een kliniek in Den Haag. Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt. Toen ik de kans kreeg om dichter bij huis te gaan werken, heb ik de sprong gewaagd en ben ik sinds 2007 gaan werken bij “dierenkliniek de Polder” in dit mooie en gevarieerde beroep. Geen dag is nog het zelfde geweest!

Veel mensen kennen mij ook van de bruine labrador, Djonnie, die altijd als trouw maatje bij mij ligt achter de balie in de kliniek. Of wellicht bent u mij weleens tegengekomen in de broekpolder samen met mijn Haflingerpaard Marley.

Ik hoop dat ik u nog velen jaren mag verwelkomen op dierenkliniek de Polder.