Dierenartsen A.C. Stolp, S.R. Jansen & M. van Zuijlen-Jansen

Nieuws 2017

2017


Placeholder Picture

december: 40 jarig jubileum Lies van Essen

Dit jaar is Lies van Essen 40 jaar dierenarts assistente. Dat hebben we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Onderstaand het interview met Lies.

40 jaar dierenartsassistente! Hoe hou je dat zo lang vol?

Het is de onvoorwaardelijke liefde die je van dieren terugkrijgt. Een dier is gewoon zichzelf en daardoor altijd heel eerlijk. Dieren kunnen helpen als ze iets mankeren, dat vind ik het mooiste dat er is. Het contact met mensen en dieren vind ik geweldig. Bovendien is in mijn werk elke dag anders!


Lees verder...

Placeholder Picture

Placeholder Picture

oktober: gloednieuwe trimsalon bij dierenkliniek de Polder in gebruik!

Afgelopen maand was het zover: onze praktijklocatie in Maasdijk is – vanwege de uitbreiding van Bakkerij Vreugdenhil – verhuisd naar de Westwijk van Maassluis.

Trimsalon Kam & Schaar is vanaf nu gevestigd in een gloednieuwe aanbouw van onze hoofdlocatie dierenkliniek de Polder. De spreekuren en behandelingen vinden voortaan plaats in dierenkliniek de Polder en in dierenkliniek Maassluis. U kunt in beide klinieken ook terecht voor het afhalen van voeding en medicatie.

Het inloopspreekuur vindt voortaan plaats van 9.00-10.00 uur op werkdagen in dierenkliniek Maassluis, gelegen bij het centrum van Maassluis. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor het maken van een afspraak in de kliniek van uw keuze.

Bij spoedgevallen kunt u dag en nacht bellen: 010 – 59219788. Voor onze actuele openingstijden zie dierenkliniek de Polder en dierenkliniek Maassluis.

Onze adressen zijn:

Dierenkliniek de Polder/Trimsalon Kam & Schaar
Kwartellaan 44
3145 AL Maassluis
T: 010 - 5921978

Volg deze link voor de route naar dierenkliniek de Polder vanaf uw locatie. U kunt parkeren op de eigen parkeerplaatsen bij de dierenkliniek.

Placeholder Picture

Dierenkliniek Maassluis
Fenacoliuslaan 58
3143 AE Maassluis
T: 010 - 5914470

Volg deze link voor de route naar dierenkliniek Maassluis vanaf uw locatie. U kunt parkeren op het terrein links van de dierenkliniek (door het openstaande hek).

Placeholder Picture

Placeholder Picture

september: verhuizing trimsalon

Maandag 18 September is het zover! Onze praktijklocatie in Maasdijk gaat verhuizen vanwege de uitbreiding van Bakkerij Vreugdenhil. Trimsalon Kam & Schaar wordt gevestigd in de gloednieuwe aanbouw bij Dierenkliniek De Polder in de Westwijk van Maassluis.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.Placeholder Picture

juni: verhuizing trimsalon en verbouwing

De trimsalon gaat verhuizen naar dierenkliniek de Polder, de vestiging in Maassluis. Er wordt momenteel volop verbouwd om u straks goed van dienst te kunnen zijn. Dit is te volgen op Facebook en natuurlijk via de website. Houd deze dus in de gaten voor meer nieuws!


Placeholder Picture

mei: nieuwe website

De trimsalon gaat ver

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuwe website die zowel op de dekstop als op de mobiele telefoon goed zichtbaar is. 


archief

Placeholder Picture