Dierenartsen A.C. Stolp, S.R. Jansen & M. van Zuijlen-Jansen

Nieuws 2014

terug naar de nieuwspagina
  december 2014Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

Woensdag 24 dec 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 25 dec gesloten
Vrijdag 26 decgesloten
Woensdag 31 dec 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 01 jan gesloten
Voor spoedgevallen kunt u ons altijd
24 uur per dag telefonisch bereiken.


Namens alle medewerkers van Dierenklinieken De Polder, Maassluis en Maasdijk
wensen wij u en uw huisdieren fijne kerstdagen en een gezond 2015!!  december 2014

fotowedstrijd 2014/2015

Inmiddels wordt alweer de vijfde fotowedstrijd georganiseerd! Inzenden is mogelijk vanaf 5 december 2014 tot en met 15 april 2015. Alle inzendingen zijn te bekijken in de wedstrijdgallery.fotowedstrijd zomer 2014 van start!


.


  december 2014

Nieuwsbrief #8 is verstuurd.
De nieuwsbrief is ook online te bekijken.
  september 2014

Deze keer werd alweer voor de vierde fotowedstrijd van Dierenkliniek de Polder georganiseerd. Het was ontzettend moeilijk om uit de 46 inzendingen de leukste te kiezen. Alle foto's zijn immers leuk, mooi of vertederend en achter iedere foto zit een verhaal. We zochten vooral naar een foto waar we zelf een verhaal bij konden verzinnen en met de winnende foto bleek het verhaal dat de jury zelf had bedacht ook redelijk te kloppen met het verhaal dat daadwerkelijk achter de foto zat.

Dit is de winnende foto, gemaakt door Amber Kamp:

winnaar fotowedstrijd
Romeo snapt er niets van, Amber Kamp


De fotograaf schreef over de foto:

Dit is een foto van mijn lieve kater romeo.Elke keer als mijn dochtertje nina in bad ging kwam hij er gezellig bij zitten en keek vol ongeloof toe hoe ze heerlijk in het water spetterde. Regelmatig liet hij zich helemaal nat spetteren en pas als nina uit bad was ging hij zich verontwaardidg droog likken. Nu zijn we 4 jaar verder en als nina aan het douchen is gaat hij in de badkamer zitten toe kijken en ook nu laat hij zich gelaten natspetteren door onze kleuter, maar laat haar wel weten dat hij het niet zo leuk meer vindt door hard en vals te miauwen als ze klaar is. Al met al mijn bijzondere en lieve kater.

Alle inzendingen zijn te bekijken in de wedstrijdgallery.
  juli 2014

Nieuwsbrief #7 is verstuurd. De nieuwsbrief is ook online te bekijken.
  juli 2014

Wacht niet tot ze bijten !!!

Eenmalige gratis behandeling tegen vlooien en teken.

Vectra 3D is een nieuw product om uw huisdier tegen veel voorkomende parasieten te beschermen. Er zijn al legio producten op de markt die uw hond tegen vlooien en teken beschermen. Helaas zijn sommige van deze producten dusdanig verouderd en al dusdanig lang in gebruik dat de veiligheid voor uw hond niet optimaal is. En door resistentieproblemen werken deze producten niet meer zo goed. Het is daarom van belang dat er regelmatig nieuwe producten worden ontwikkeld.Vectra 3D is zo'n nieuw product. De stof die de vlooien doodt, is een volledig nieuwe stof, dus geen resistentieproblemen! Daarnaast werkt deze nieuwe stof samen met de stof die teken afweert en doodt, waardoor van beide stoffen lagere concentraties nodig zijn. Hierdoor is het product dus veiliger voor uw dier. Daar komt bij dat Vectra 3D niet alleen de vlooien en teken op uw hond aanpakt, maar ook de vlooieneitjes/larven in de omgeving dood én het beschermt uw dier tegen andere stekende insecten zoals zandvliegen, stalvliegen en muggen. Hierdoor is Vectra 3D ook uitermate geschikt om uw huisdier goed tegen parasieten te behandelen wanneer deze mee op vakantie gaat! Kom gratis ons nieuwe vlooien en teken middel voor de hond proberen. * bij aankoop van een doosje Vectra 3 D voor de hond. Actie is de hele maand juli geldig


  mei 2014

fotowedstrijd 2014

De vierde fotowedstrijd is van start gegaan! Inzenden is mogelijk vanaf 20 mei 2014 tot en met 31 augustus 2014. Alle inzendingen zijn te bekijken in de wedstrijdgallery.fotowedstrijd zomer 2014 van start!


.


  april 2014

Om ook buiten onze openingsuren garant te kunnen staan voor topkwaliteit diergeneeskunde zijn wij per 1 mei 2014 een samenwerkingsverband aangegaan met de Spoedkliniek voor Dieren Zuid Holland. De spoeddiensten zullen afwisselend door onze praktijk en de Spoedkliniek voor Dieren verzorgd worden. De Spoedkliniek is vanuit Maassluis in 20 minuten met de auto te bereiken.  • De Spoedkliniek is een dierenkliniek, die geopend is tijdens avond-, nacht- en weekenduren en de feestdagen. De dierenartsen die er werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp. Ze hebben beschikking over vele faciliteiten, zoals uitgebreide bloed- en urineanalyse-, röntgenapparatuur en zuurstof die direct ingezet kunnen worden wanneer uw huisdier een (ernstig) probleem heeft. Indien nodig kunnen ook operaties plaatsvinden.
  • De Spoedkliniek heeft ALTIJD minimaal één dierenarts aan het werk. U hoeft zich dus nooit bezwaard te voelen dat u misschien iemand wakker moet bellen. Hij/zij staat ALTIJD voor u klaar!
  • Tevens heeft de spoedkliniek een opname-afdeling waar de dieren (intensief) verzorgd en verpleegd worden. Er is in de opname ook de mogelijkheid om benauwde dieren op te nemen.
  • In Nederland is de dienstverlening van de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam al een 20-jaar bestaand en goed werkend concept. We zijn heel bij dat er nu in deze regio ook een Spoedkliniek gekomen is!

Al deze punten hebben ons doen besluiten om de spoedhulp buiten onze openingsuren gedeeltelijk over te dragen aan de Spoedkliniek. Het bekent een grote sprong voorwaarts in de continue 24-uurs topkwalitatieve diergeneeskundige hulp. Op deze manier kunt u ook buiten onze openingsuren rekenen op hoogstaande spoedeisende hulp voor uw huisdier zoals u bij ons gewend bent. Uiteraard zal de SDA ons op de hoogte stellen wanneer uw dier hen bezocht heeft, zodat wij ook de meest recente medische gegevens hebben.

E.e.a. betekent dat u, wanneer uw dier een probleem heeft dat niet kan wachten tot onze openingstijden, naar Delft moet afreizen. Wij zijn ervan overtuigd dat de hoge kwaliteit van diergeneeskundige hulp opweegt tegen de reistijd.

Meer informatie over de Spoedkliniek vindt u op www.spoedkliniekvoordierenzuidholland.nl of via de Facebooksite
  maart 2014

Voor de derde keer werd een fotowedstrijd georganiseerd! Er werden 26 foto's ingestuurd. Het was weer erg moeilijk om een winnaar te kiezen. Het gaat bij deze wedstrijd niet om de mooiste foto als je kijkt naar techniek en fotokwaliteit, maar meer om de foto die ons het meest aansprak qua 'verhaal' achter de foto en dat viel niet mee. Er waren technisch erg mooie foto's ingestuurd, en hele aandoenlijke foto's. Eigenlijk vonden we alle foto's mooi en leuk en achter elke foto zit een mooi verhaal. Maar er kan maar één winnaar zijn en dat is geworden

'Dikke vrienden' van Nathalie BolZij schrijft over deze foto: Dit is onze zoon Nick met onze kat Jaap. Jaap wordt in mei 1 jaar en is altijd bij Nick te vinden. Op een avond ging ik bij hem kijken en toen vond ik ze samen in bed. Jaap ligt hetzelfde als Nick!

Een eervolle vermelding voor de foto 'gitaarspeler' van A. de Raaf. Dit vonden we een prachtige foto met een hele mooie sfeer.Wij bedanken iedereen voor deelname aan deze derde fotowedstrijd. Binnenkort wordt weer een nieuwe wedstrijd georganiseerd. Alle inzendingen zijn te bekijken in de wedstrijdgallery.


Voorgaande jaren:

2016 ]
2015 ]
2013 ]
2012 ]
2011 ]
2010 ]
2009 ]
2008 ]
2007 ]