Dierenartsen A.C. Stolp, S.R. Jansen & M. van Zuijlen-Jansen

Nieuws 2011

terug naar de nieuwspagina
  december 2011

De teams van dierenkliniek de Polder, Maassluis en Maasdijk wensen u en uw huisgenoten een fijn Kerstfeest en een voorspoedig 2012.
  oktober 2011Dierendag Maand

Acties in onze klinieken tussen 4 en 14 oktober
  • Gratis bloed nier-check voor de senior hond en kat, bij vaccinatie (Dierenkliniek de Polder).
  • Korting op sterilisatie en castratie.
  • 10 euro korting op het " chippen" van uw huisdier.
  • Leuke attentie voor uw huisdier tijdens een bezoek aan onze klinieken op Dierendag.

  september 2011

Deze week zijn de konijnen vaccinatie oproep brieven weer verstuurd.
In de periode van 1 september t/m 1 oktober organiseren wij speciale konijnen vaccinatie spreekuren. Tijdens dit spreekuur hanteren wij een actie vaccinatie tarief.
De speciale spreekuren vinden plaats op :

woensdag

Dierenkliniek Maasdijk

16.30 tot 17.00

vrijdag

Dierenkliniek Maassluis

10.00 tot 10.30

zaterdag

Dierenkliniek de Polder

09.00 tot 10.00


Uiteraard kunt u ook op een ander tijdstip een afspraak maken
  juli/augustus 2011

Aangepaste openingstijden dierenkliniek Maasdijk en Trimsalon.
De kliniek en trimsalon zijn beperkt geopend in de laatste twee weken van de bouwvak vakantie Van maandag 25 juli tot en met vrijdag 5 augustus .

Het dagelijks inloopspreekuur gaat in deze periode wel gewoon door tussen 16.30 en 17.30 uur. Uiteraard kunt u dan ook bij ons terecht voor het afhalen van voer en medicijnen. Op andere momenten ben u van harte welkom in Dierenkliniek de Polder.

Michelle Caterin en Miranda Bosloper hebben ons team verlaten , Michelle koos voor een baan tussen de paarden en Miranda vond het werk als trimster fysiek te zwaar worden , wij wensen hen veel geluk op hun nieuwe werkplekken. Binnenkort zullen wij onze nieuwe krachten in het team: Liza Kuypers (trimster) en Helen van Gooswilligen (paraveterinair assistente) aan u voorstellen.
  juni 2011

Juni Chipmaand !

Is uw huisdier al gechipt?
Een chip kan snel en vrijwel pijnloos onder de huid van een dier worden ingebracht. Door de unieke code die bij deze chip hoort kan uw dier aan u als eigenaar worden gekoppeld. Mocht het dier ooit de weg kwijtraken ,dan weet de dierenarts, de dierenambulance of het dierenasiel u snel te traceren .Chippen is verplicht voor dieren die naar het buitenland reizen en bij het afsluiten van een diermedische verzekering.
Traditioneel is de juni maand weer landelijk uitgeroepen tot chipmaand , wij ondersteunen deze actie van harte en u kunt bij ons in de gehele juni maand uw dier bij ons laten chippen voor slechts : 19.95
  maart 2011

Deze week zijn de konijnen vaccinatie oproep brieven weer verstuurd In de perioden van 4 april t/m 29 april organiseren wij speciale konijnen vaccinatie spreekuren. Tijdens dit spreekuur hanteren wij een actie vaccinatie tarief.
De speciale spreekuren vinden plaats op :

Woensdag

Dierenkliniek de Polder

13.30 tot 14.30

Woensdag

Dierenkliniek Maasdijk

16.00 tot 17.00

Zaterdag

Dierenkliniek de Polder

09.00 tot 10.00


Uiteraard kunt u ook op een ander tijdstip een afspraak maken.
  februari 2011

18 februari 2011
Beren in Maasdijk ziek !
De Maasdijkse beren zijn besmet geraakt met een geheimzinnig virus en moesten daarom naar de Dierenarts. Zo'n 20 kinderen en hun zieke beer kwamen op het spreekuur. Na alle beren grondig onderzocht te hebben hier en daar een verbandje en prikje konden alle beren weer gezond mee terug naar huis. Dank aan juf van O.b.s. De Schakel voor hun bezoekje en mooie tekening.  januari 2011

Dierenarts Ernst Scholten gaat met pre-pensioen!

Na 30 jaar dag en nacht klaar te hebben gestaan voor alle hulpbehoevende huisdieren uit Maassluis en de wijde omgeving, gaat dierenarts Ernst Scholten van zijn welverdiende rust genieten. Met ingang van 1 januari 2011 is voor hem de periode van pre-pensioen aangebroken. Toch zal hij de diergeneeskunde-"het mooiste vak ter wereld"-nog niet helemaal vaarwel zeggen. Hij zal nog aan onze klinieken verbonden blijven als waarnemend dierenarts in de vakantie periodes en hij zal van tijd tot tijd beschikbaar zijn in de weekenddiensten.
Voorgaande jaren:

2016 ]
2015 ]
2014 ]
2013 ]
2012 ]
2010 ]
2009 ]
2008 ]
2007 ]