HELEN VAN GOOSWILLIGEN

paraveterinair

Ik ben Helen van Gooswilligen geboren in 1975 te Schipluiden nu woonachtig in Maasland. Dit doe ik samen met Marcel, onze zoon Daniël en de katten Smees en Lindy. Ik ben opgegroeid tussen allerlei dieren en het hoogtepunt was mijn eigen paard. Het werken met dieren heeft altijd mijn interesse gehad. 

In 1998 ben ik begonnen aan mijn opleiding als paraveterinair te Barneveld en ik heb dit met succes voltooid. Daarna heb ik met heel veel plezier gewerkt in praktijken te Vlaardingen en Den Haag. 

Na een kleine onderbreking ben ik sinds juli 2011 werkzaam in de praktijken te Maassluis. Het grappige is dat dokter Stolp jaren de dierenarts van mijn ouders is geweest. Als jong meisje kwam ik regelmatig samen met mijn vader en de honden bij hem in de praktijk. Toen al vond ik het werk als assistente enorm interessant en heb ik heel vaak gedacht: Dat wil ik later ook worden. Daarom vind ik het erg leuk om nu in zijn klinieken te kunnen werken.

Dierenartsen A.C. Stolp, S.R. Jansen & M. van Zuijlen-Jansen

Dierenartsen A.C. Stolp, S.R. Jansen & M. van Zuijlen-Jansen