telefonisch afspraak maken

‘De Polder’, Kwartellaan 44: 010-5921978

‘Maassluis’, Fenacoliuslaan 58: 010-5914470

Dierenklinieken ‘De Polder’ en ‘Maassluis’: voor alle diergeneeskundige behandelingen van gezelschapsdieren.

Voor uw huisdier is alleen de allerbeste zorg goed genoeg! In onze klinieken treft u zeer ervaren dierenartsen die veel tijd en aandacht aan uw huisdier besteden. Ook onze paraveterinaire assistentes zijn zeer deskundig en sterk betrokken bij het wel en wee van uw huisdier.

Het is onmogelijk alles wat wij in onze klinieken voor uw huisdier kunnen doen op een rijtje te zetten. Onder wat wij doen vindt u enkele voorbeelden van wat qua diagnostiek, behandeling en begeleiding bij ons mogelijk is.

Een optimale behandeling van uw huisdier vindt bij voorkeur in de klinieken plaats, omdat we daar over de modernste apparatuur en faciliteiten beschikken.

In overleg kunt u ook (telefonisch) een afspraak maken voor een huisvisite. Bel ons gerust voor verdere informatie en advies! 010 – 5921978 of 010 – 5914470.

Dierverzorging

U kunt in de klinieken ook terecht voor een uitgebreid assortiment diervoeding en producten voor dieren, tegen aantrekkelijke prijzen: van shampoos tot middelen voor bestrijding van vlooien, wormen en teken.

Trimsalon

In een nieuwe vleugel van Dierenkliniek de Polder vindt u Trimsalon Kam & Schaar (voorheen gevestigd in Maasdijk).

In de trimsalon kunt u terecht voor het vakkundig trimmen van honden en katten maar ook voor het wassen, ontklitten of vakkundig plukken van de vacht van uw huisdier.